You can do : Thai Food Receipe , Thai Dessert , Thai Cuisine , Thai Food Menu , Thai Kitchen
วันอาทิตย์ที่ 12 พฤษภาคม พ.ศ. 2556
Yum Nam Tok (Thai Spicy Beef Salad)
INGREDIENTS
- 200g (7oz) topside beef
- 1/2 Spanish onion, thinly sliced
- A handful of chopped coriander
- A handful of chopped shallots
- 1 tbsp lemon juice
- 1/2 tbsp fish sauce
- 1/2 tspn sugar
- Mint leaves
- Fresh chilli
METHOD
Grill or barbecue beef to your liking and thinly slice. In a large bowl or pot, combine the cooked topside with the onion, shallots, coriander, lemon juice, fish sauce, sugar and chilli. Toss to mix well. Rip mint leaves, add to the bowl and mix well. Serve at room temperature.
ป้ายกำกับ:
beef,
nam tok,
salad,
thai food,
thai recipe,
thai spicy,
yum
สมัครสมาชิก:
ส่งความคิดเห็น (Atom)
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น